Menu
organiseren

Vergaderen op een landgoed in Heemskerk

Dit betoverende hotel in Heemskerk is gelegen op een uitgestrekt 13e-eeuws landgoed. Ideaal geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Van 4 uur tot meerdaagse vergaderingen of trainingen biedt deze prachtige locatie uitstekende faciliteiten.

Het prachtige gebouw van het hotel gaat terug tot 1225. Het wordt omgeven door weelderig groen. In het kasteel is ons restaurant ondergebracht en het biedt ook een spectaculaire setting voor congressen, zakelijke bijeenkomsten en feesten.

Het hotel heeft 65 kamers, waaronder één luxueuze suite. Al onze kamers beschikken over een uitnodigend interieur, eerste klas voorzieningen en een eigen balkon of terras met pittoreske uitzichten op het bos. En met de mogelijkheid om maximaal 250 personen onder te brengen in de 11 vergaderruimten van ons kasteel, biedt het hotel NH Marquette een ongelooflijke setting voor zakelijke bijeenkomsten, banketten en allerlei privé-evenementen.

Ligging
Het hotel NH Marquette is zowel per auto als met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Zo kun je je terugtrekken in een landelijke omgeving, terwijl je toch binnen 25 minuten in Amsterdam, Haarlem of Alkmaar bent.

Wilt u meer weten over deze vergaderlocatie in Heemskerk – Noord-Holland?