Menu
Activiteit en eten

Culinaire tip – Echt Italiaans dineren in Gelderland

Na een taaie werkweek, zware vergaderingen even ontspannen met een lach. Een fantastisch 3 of 4 gangen diner met de collega’s in een authentieke ambiance. In overleg kan tafelschikking en ruimte worden bepaald, zodat het geheel voldoet aan uw wensen. Een culinaire manier om teamspirit te creeëren.

Trattoria & Grill Due is gelegen in Ellecom aan de rand van de Veluwe in Gelderland. Dit restaurant is the place to be voor levensgenieters die samen met vrienden, familie of zakenrelaties willen genieten van een ontspannen avondje uit in een heerlijk informele ambiance. De gepassioneerde chef de cuisine Giuseppe Zuddas verrast u na een lekker aperitief met de mooiste traditionele Italiaanse gerechten uit zijn geboortestreek Lucca in Toscane.

Onder andere zijn klassiek bereide risotto, telkens weer verrassende schotels met antipasti en verse pasta’s zijn van grote klasse, maar ook zijn vis- en vleesgerechten van de grill zijn zeker niet te versmaden. Vanzelfsprekend worden alle spijzen er op verzoek begeleid door de mooiste Italiaanse wijnen.

  • Prijs 3-gangendiner: € 25,- p.p.
  • Prijs 4-gangendiner: € 32,50 p.p.

Klik hier en lees meer over Echt Italiaans dineren in Gelderland of bekijk hier nog meer bijzondere locaties om te dineren.

Met culinaire groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl