Menu
Activiteit en eten

Tip: Walking dinner in Amsterdam

Culinair genieten met uw bedrijfsuitje in de stad Amsterdam? Dat kan met een gezellige Walking Dinner. U hoeft niet gedurende het hele diner stil te blijven zitten. Nee na iedere gang kunt u genieten van de stad tijdens uw wandeltocht naar de volgende locatie voor de volgende gang.

We nemen u mee voor een heerlijk driegangen diner, maar wel in 3 verschillende restaurants verdeeld over het mooie centrum van Amsterdam!

“Walking Dinner Amsterdam was een geslaagde avond. De rondleiding met de gids was leuk & informatief, het eten & drinken was goed. De internationale gasten hebben een gezellige avond gehad, en hebben een heel goede indruk van Amsterdam (NL) gekregen.”

Na iedere gang neemt uw gids u mee door de prachtige Jordaan, over de Wallen of langs het Paleis op de Dam, op weg naar de volgende gang in het volgende restaurant. Op deze manier ziet u een aantal bijzondere kenmerken, hoort u fantastische anekdotes en verteert u uitstekend spijs!

Programma-indicatie

  • 18.00 – 19.00 Voorgerecht
  • 19.00- 20.00 Wallen Tour
  • 20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
  • 21.00 – 22.00 Jordaan / Grachtengordel Tour
  • 22.00 – 22.30 Nagerecht

Klik hier en lees meer over deze Tip: Walking dinner in Amsterdam. Amsterdam liever verkennen op een andere manier? Klik dan hier voor een echt Amsterdams bedrijfsuitje en ontdek de stad tijdens een avondje uit, een stadsevenement, een bedrijfsfeest of een andere activiteit in de stad.

Met culinaire groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl