Feest Tip: Teambuilding in de bossen – Groepsuitje in de weerribben

0

Enerverend middagprogramma in de Weerribben
Nadat u bent ontvangen op de locatie met een uitgebreide broodlunch, stelt het outdoor team zich aan u voor. Onder deskundige begeleiding volgt u een tienmeerkamp, waarbij de activiteiten geheel aangepast kunnen worden aan de stijl van uw bedrijf. Een boerenzeskamp behoort ook tot de mogelijkheden. ’t Binnenhof is prachtig gelegen in de natuurlijke omgeving van de Weerribben. Een dagje bij ons zorgt voor rust, ontspanning en teamgeest. Wij beschikken over diverse zalen en ruimtes en denken graag met u mee over arrangementen op maat. U vraagt wij draaien!

Teambuilding in het bos – Groepsuitje in de Weerribben
13.00 uur
U wordt ontvangen met een uitgebreide broodlunch.

14.00 uur
Tienmeerkamp

16.00 uur
Borrelen in ’t Binnenhof (exclusief)

17.00 uur
Er wordt een 3-gangen diner of barbecue geserveerd.

Uitbreidingsmogelijkheden:
– Uitbreiden met een vergadering- of trainingssessie in de morgen is mogelijk. Tijdens de ochtend kunt u vrij gebruik maken van de ruimtes, materialen en is er onbeperkt koffie, thee, ijswater. Meerprijs € 5,00 p.p.
– Tijden van het programma zijn volledig naar wens aan te passen.
– De tienmeerkamp kan vervangen worden door andere activiteiten als CSI, Wie is de Mol?, clinics hand-en kruisboogschieten
– Het is mogelijk om tegen gunstige tarieven één of meerdere nachten te verblijven in het aangrenzende villapark de Weerribben.

Bekijk hier het teambuildingsuitje in de Weerribben.

Delen

About Author