Menu
Feest en spel

Nieuw: Italiaanse Culinaire Avond op de Veluwe

U gaat samen met de chef op een Italiaanse culinaire reis. Hij bereidt authentieke gerechten met zijn klassieke bereidingswijzen om daarmee afgestemd op uw eigen wensen en smaak het ultieme 3, 4 of 5 gangen diner te creëren. U kiest van te voren voor het 3-gangen, 4-gangen of het 5-gangen diner. Uiteraard kunt u in overleg een wijnarrangement combineren.

Trattoria & Grill DUE
Trattoria & Grill Due is gelegen in Ellecom aan de rand van de Veluwe in Gelderland. Dit restaurant is the place to be voor levensgenieters die samen met vrienden, familie of zakenrelaties willen genieten van een ontspannen avondje uit in een heerlijk informele ambiance. De gepassioneerde chef de cuisine Giuseppe Zuddas verrast u na een lekker aperitief met de mooiste traditionele Italiaanse gerechten uit zijn geboortestreek Lucca in Toscane.

Onder andere zijn klassiek bereide risotto, telkens weer verrassende schotels met antipasti en verse pasta’s zijn van grote klasse, maar ook zijn vis- en vleesgerechten van de grill zijn zeker niet te versmaden. Vanzelfsprekend worden alle spijzen er op verzoek begeleid door de mooiste Italiaanse wijnen.

De culinaire redactie van dagblad De Gelderlander omschreef Trattoria & Grill Due onlangs als ‘een geweldig restaurant dat een waardig eerbetoon aan de Italiaanse keuken vormt’.

Ook Gault & Millau was in de laatste editie laaiend enthousiast: ‘Chef Giuseppe bereidt degelijke en smakelijke Italiaanse gerechten. Prima wijnen, attente bediening en schappelijke prijzen maken het plezier compleet’.

Geniet ook van een Italiaanse Culinaire Avond op de Veluwe.