Menu
Feest en spel

Touren met Tuk Tuk en Solex – Compleet verzorgd in Gelderland

Combineer uw personeelsuitje met ouderwets Solex rijden en het moderne Tuk Tuk rijden. Wij hebben een prachtige route voor jullie klaar liggen en verzorgen aansluitend graag een heerlijke barbecue of buffet. Enthousiaste begeleiding, leuke activiteiten en heerlijk eten: de ingrediënten voor een geslaagd uitje.

Ouderwets Solexen & Modern op de Tuk Tuk
U splitst zich (afhankelijk van groepsgrootte) in 2 groepen op. Een goede uitleg van de werking van de Tuk Tuk en de Solex (en een kleine rijvaardigheidstest voor de Tuk chauffeur) begint u aan de route van circa 50 kilometer waarbij u door het mooie Laren (Gelderland) rijdt, door het coulisselandschap van de Achterhoek en door meerdere plaatsjes komt. Afhankelijk van uw voorkeur en groepsgrootte wordt er in colonne gereden of met 2 aparte routes.

Ongeacht uw keuze: het is een bijzondere verschijning die veel mensen glimlachend doen omkijken of doen zwaaien. En uiteraard zoeken wij altijd de mooiste routes voor u uit.

Uiteraard kunt of een drankje nuttigen bij de lokale horeca. U heeft voldoende tijd om tussendoor ergens even te stoppen.

Traditionele Tuk Tuk’s op benzine zijn zeer vervuilend. Hier hebben wij de oplossing voor! Onze nieuwe zero emission elektrische limo TukTuk ‘s bieden naast de chauffeur plaats aan 6 passagiers en is ideaal voor rondritten. Wij hebben een rode, lime groene en blauwe limo Tuk Tuk. En ze zijn ook nog eens snel: 50km per uur! Wilt u rustiger rijden? We kunnen ze begrenzen op 25km per uur.

Bij dit Personeelsuitje is inbegrepen:

  • Huur van de solex voor 3 uur
  • Huur van de TukTuk voor 3 uur
  • Route
  • Verzekering
  • Prijs: € 39,00 p.p.

Klik hier voor informatie, meer mogelijkheden of een vrijblijvende offerte of bekijk hier het totaalaanbod van Bedrijfsuitjes in Gelderland.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl