Menu
Nieuws

LetsMeet.nl Event 3: Zomers & Actief Netwerken in Arnhem

Dinsdag 15  juni was het alweer tijd voor het derde LetsMeet Secretaresse evenement. De LetsMeet Events worden iedere keer in samenwerking met een partner van BusinessBookers georganiseerd om de secretaresse de mogelijkheid te geven kennis te maken met de locatie. Dit event vond plaats in Postillion Hotel Arnhem.

Tijdens dit event kregen de member van de PA.NL Secretaresse Community de mogelijkheid kennis met elkaar te maken, te netwerken en verschillende leuke teambuildingsactiviteiten uit te proberen.

groep_300x200De dag begon met minipresentaties over Postillion Hotel, BusinessBookers (zoek, vind en boek zakelijke evenementen buiten de deur), PA.NL (Secretaresse Magazine & Community) en DirectieSecretaresse.nl (laatste nieuws, tips & trends). Ondertussen genoten de dames van lekkere broodjes en heerlijke speciale`LetsMeet´en ´Postillion´petit fours!

Navigeren op de Veluwe
Na de uitleg over programma was het tijd om met het active programma aan de slag te gaan. De groep werd verdeeld in kleine groepen. Voorzien van een GPS systeem gingen de groepen met de fiets de Veluwe op. Er moest aan de hand van coördinaten de juiste route worden gefietst. Onderweg kwamen de groepen bijeen en werden er verschillende teambuildingsspelletjes gedaan.IMG_2258
Na het fietsen was het tijd voor een verfrissend drankje, om vervolgens verder te gaan met het klootschieten en en boogschieten. Ontzettend gezellig om te doen. Het team dat de meeste punten scoorde werd verloont met een fles Prosecco en een diner voor de hele groep in één van de Postillion Hotels.

Barbecue in het zonnetje
De dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue. Hier konden de dames gezellig napraten over de leuke dag. Wonder boven wonder scheen ook tijdens dit derde event alweer de zon! De dames kregen nog een goodiebag mee naar huis, vol met leuke en handige gadgets. Ook na afloop van dit event waren de reacties weer erg positief! Op naar het volgende LetsMeet Event!

IMG_2569Kom ook naar een event van LetsMeet.nl!
Wil jij de volgende keer ook aanwezig zijn bij een event van LetsMeet.nl? Als je in het bezit bent van een PaCard kun je er gratis bij zijn. De PaCard is naast je toegangsbewijs ook een secretaresse voordeelkaart. Klik om hem GRATIS aan te vragen & voor meer informatie.


De locatie

Postillion Hotel Arnhem is perfecte gelegen tussen centrum Arnhem en Natuurpark de Hoge Veluwe en nabij Burgers Zoo. Een comfortabele inrichting, goede keuken, gezellige bar, 12 multifunctionele ruimtes voor uw bijeenkomst of feest, Business Point en een ruim parkeerterrein. Zeer geschikt voor bijeenkomsten maar ook voor gezinnen die een weekendje weg willen. Klik hier voor vergaderarrangementen, teambuildings of hier voor vrije tijd bij dit hotel.