Menu
Nieuws

Zomerkriebels in Zakelijk Uit magazine 4!

Nog even en er breekt weer een nieuw seizoen aan. De Zomer! Tijd voor BUSINESSBOOKERS om u weer te verblijden met een nieuwe ‘zonnige’ editie van het ZAKELIJKUIT magazine. Dit keer staat het magazine bol van de zomerse bedrijfsuitjes, feesten en vergaderlocaties.

Dus na een lange periode van donkere dagen en kou is het tijd voor zon, licht en buitenlucht. Dat deze elementen niet alleen passen bij vrije tijd bewijzen wij in dit nummer. Wat dacht u van een vergadering op het strand? Met de voetjes in het zand brainstormen over nieuwe projecten. Liever een personeelsfeestje op het water? Geen enkel probleem. Stap aan boord van de Hartstocht en maak een Summer Night Cruise. Of bent u op zoek naar sportiviteit om uw team eens flink uit te dagen? Ook dit vindt u terug in deze ZAKELIJKUIT!

Zomers feesten & vergaderen
Uiteraard ontbreken de inmiddels bekende elementen als de bedrijfsevents-, vergaderen & feest top 10’s niet. Welke locaties zijn een absolute must om te bezoeken deze zomer en met welk feestje kunt u met een gerust hart op de proppen komen bij uw collega’s?

Geniet zelf van het mooie weer
Zoek een heerlijk plekje in de zon en neem een duik in de vele uitjes, feesten en vergaderarrangementen. Heeft u uw “zonbestemming” gevonden, neem dan contact met ons op. Wij regelen de rest, zodat u nog meer tijd heeft om te genieten van het mooie weer.


Wilt u het ZAKELIJKUIT magazine van BUSINESSBOOKERS gratis ontvangen?
Vraag het magazine hier gratis aan!