Menu
Nieuws

Personeelsweekend of Midweek in een kasteel in de Eifel

Bent u op zoek naar een prachtige locatie voor een bedrijfsuitje of afdelingsuitje van maximaal 32 personen? Op nog geen 3 uurtjes rijden vanaf Utrecht ligt een schitterend kasteel in een bosrijk en glooiend gebied?

Burg Kerpen is de ideale plek voor uw bedrijf om een weekend of midweek samen met collega’s of relaties door te brengen!

Het Toscane van Duitsland

De Eifel staat bekend om zijn prachtige glooiende landschap en vulkanische meren. Deze streek wordt ook wel ‘Het Toscane van Duitsland’ genoemd. Deze streek biedt volop recreatiemogelijkheden om met de hele groep te ondernemen. Voor de sportievelingen zijn er volop mogelijkheden om te fietsen, wandelen en te golfen. De cultuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan de stad Koblenz of Trier. En voor de wijnliefhebbers mag een bezoek aan Cochem niet ontbreken. Op basis van uw wensen kunnen we een fantastisch programma maken zodat er voor iedere collega of relatie iets passends bij zit. Ook teambuildings activiteiten zijn uiteraard toe te voegen. Wij maken graag een programma op maat!

Vanuit de hele locatie heeft u een weergaloos uitzicht!
Burg Kerpen is in 2010 geheel verbouwd en de vertrekken zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle comfort. De burcht bestaat uit een woonhuis en een toren. De accommodatie omvat een perceel van 1.4 ha gelegen op 500 meter hoogte; een groot stuk bos, binnenplaats (parkeergelegenheid), terrassen en diverse bebouwingen staan tot uw beschikking! Dit alles omsloten door prachtige poorten en monumentale ruïnes.

In het kasteel zijn 5 luxe appartementen met een eigen douche en toilet. Een van deze appartementen beschikt ook over een kleine keuken en een dakterras. Bij mooi weer is het genieten op het zonneterras en tussen de ruines en oude muurtjes van dit Eifelkasteel is altijd een windvrij plekje te vinden.

Personeelsweekend in de Eifel?