Menu
Nieuws

Toparrangementen & ontspanning in ZakelijkUit Magazine 5!

Voor de meeste van u zit de vakantie er weer op en is het weer tijd om aan de slag te gaan. Dit wil echter niet zeggen dat het ook afgelopen is met de uitstapjes. In tegendeel het is nu weer tijd voor Businesstrips in binnen- en buitenland. Aan BUSINESSBOOKERS de taak om u weer te informeren over de vele mogelijkheden op het gebied van bedrijfsuitjes, vergaderlocaties en feesten.

Wilt u er voor zorgen dat uw team het energieke gevoel na de vakantie nog lang behoudt? Zorg dan af en toe voor een ontspanningsmoment. Trakteer uw team op een reisje naar de sneeuw. Of combineer een inspirerende vergadering met een leuke activiteit. Liever een reis om de wereld maken? Bekijk dan de vernieuwde Feest top 10 in deze ZAKELIJKUIT waarbij u gemakkelijk “reist” van Mexico naar Oostenrijk en van Brazilië naar Amerika.

Ook wanneer u op zoek bent naar een Lastminute aanbieding dan bent u bij BUSINESSBOOKERS aan het juiste adres. Ieder seizoen selecteren wij voor u de voordeligste vergaderlocaties en feesten. Toparrangementen voor een klein prijsje. In deze ZAKELIJKUIT een kleine greep uit dit lastminute aanbod. Liever een nieuwe topper? Dan is Nieuwbedrijfsuitje.nleen absolute aanrader.

Kortom, stel uw eigen BUSINESSTRIP samen met de vele ideeën uit deze ZAKELIJKUIT. Heeft u uw zakelijke bestemming niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op en wij stellen voor u een “reis” op maat samen.

Het ZAKELIJKUIT magazine is een uitgave van BUSINESSBOOKERS. De vijfde uitgave komt in week 34 uit. Het magazine wordt gratis verspreid onder de doelgroep. Vraag het magazine hier gratis aan!