Menu
Nieuws

Win een boek en een leuke Valentijn Tip

Het is dinsdag, dus weer tijd voor een nieuwsflits.  

De deadline van het magazine komt steeds dichterbij want 5 maart komt het nieuwe PA magazine weer uit. Het belooft PA Magazine november 2012ook nu weer een mooie editie te worden met onder andere een artikel over het gebruik van een iPad, interviews met ZZP’ers en wat de ‘must have’ vaardigheden zijn die je in deze tijd absoluut moet bezitten.

Wil jij het magazine boordevol leuke en interessante interviews, artikelen, tips en weetjes ook graag ontvangen? Vraag dan snel een PaCard aan want zonder betaalde PaCard ontvang je geen magazine meer. De PaCard kost slechts 29 euro per jaar en je profiteert naast het magazine ook nog eens van vele extra’s.

secretaressewinkel

Wat dacht je van geweldige kortingen in de Secretaressewinkel, korting op het totale aanbod zakelijke evenementen van BUSINESSBOOKERS.NL en elke week kans op leuke prijzen via de prijsvraag? Maar dit is nog lang niet alles! Kijk snel op PaCard.nl voor nóg meer voordeel en meld je direct aan!

Natuurlijk hebben we ook weer een leuke win actie bedacht. De winnaar ontvangt van ons het boek: BorrelBabbelen van uitgeverij Haystack. Kijk snel hoe je kans maakt op dit interessante boek!

De Uitjesveiling.nl Tip van deze week is een Diner voor 2 met Valentijn in Arnhem

vergaderruimte

Vergaderruimte.nl

Heb jij ook zoveel moeite je werk te organiseren, wij helpen je graag met het zoeken en boeken van geschikte vergaderlocaties zodat je wat meer tijd hebt voor …

Ontdek deze week ook onze nieuwe website Vergaderen.nl

Wist je al dat we ook erg actief zijn op Facebook, Twitter en LinkedIn ? Speciale acties communiceren we alleen daar !