Menu
Nieuws

Wintergevoel

Ontdek het echte Wintergevoel

De zomer is alweer een poosje voorbij. Het wordt steeds vroeger donker en de verwarming staat alweer aan! Sinterklaas is alweer in aantocht en ook de kerstdagen zijn in aantocht. Een periode van gezellig samenzijn met vrienden, familie én collega’s!

Natuurlijk kunt u thuisblijven, maar echt wintergevoel in Nederland ? dat is lang geleden. Niet zover over de grens echter kunt u dit gevoel gaan opzoeken ! En waar kunt u dit beter vinden dan in Winterberg, gelegen in het Duitse Sauerland?

Winterberg is geschikt voor een ideaal dagje uit met collega’s in de sneeuw! Natuurlijk kunt u ook een weekendje Sauerland boeken. Er is van alles te doen op het gebied van teambuilding in de sneeuw waardoor jullie je niet hoeven te vervelen! Een wandeltocht maken in het prachtige gebied, mountainbiken door de bossen, en uiteraard de wintersport! Winterberg heeft alles te bieden op het gebied van wintersport én lekker dichtbij huis waardoor het ook een ideale plek is voor een dagje weg met collega’s.

Voor de beginnende skiër zijn de korte en minder steile pistes ideaal, de gevorderde skiër komt aan zijn trekken door de zwarte afdalingen en de rode pistes. Wanneer skiën niet voor u is weggelegd kunt u gaan snowboarden, langlaufen, sneeuwhappen,bobsleeën, of rodelen. En laten we de gezellige apres-ski niet vergeten. Hier heeft u geen ski-ervaring voor nodig! In het hele skigebied vindt u tentjes waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje en in de avond zorgt een fakkeltocht voor een aangename sfeer..

Bent u opzoek naar een actief, leuk en sportief uitje met uw personeel? Bijvoorbeeld als afsluiter van 2011, of als frisse start voor 2012? En wilt u eens wat anders dan de standaard borrel of een themafeest? Of wilt u eens actief vergaderen in hoch sauerland? Kies voor Winterberg en beleef uw bedrijfsuitje in de sneeuw!