Menu
organiseren

NIEUW Veelzijdige Congres- en vergaderlocatie in Limburg

Zoekt u een congrescentrum met allure voor uw volgende congres? Verwelkom dan uw gasten in dit prachtige 4-sterren kasteel in Kerkrade. De congreslocatie beschikt over diverse congreszalen waar u met verschillend aantal personen ook uiteen kunt gaan tijde

Congrescentrum in Kerkrade
Zoekt u een congrescentrum met allure voor uw volgende congres? Verwelkom dan uw gasten in dit prachtige 4-sterren kasteel in Kerkrade. De congreslocatie beschikt over diverse congreszalen waar u met verschillend aantal personen ook uiteen kunt gaan tijdens uw congresdag.

Prachtig kasteel gelegen in Zuid-Limburg
Het kasteel is prachtig gelegen aan de rand van de Anstelvallei en straalt een vorstelijk allure uit. Het kasteel beschikt over 44 luxe kamers inclusief 13 suites en 9 congresruimtes en banketruimtes. Het kasteel wordt omgeven door een slotgracht en beschikt over een schitterende barokke kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen. Binnen de historische muren van dit 14e eeuwse kasteel is een stijlvol restaurant gevestigd. Hier kunt u genieten van een gastronomisch diner op topniveau.

Bijzondere congresruimtes in dit kasteel
Dit congrescentrum bestaat uit 2 delen. In de hoeve kunt u overnachten in één van de 44 luxueuze kamers en in het kasteel bevinden zich schitterende congreszalen met een maximumcapaciteit van 500 personen. Uiteraard is de congreslocatie voorzien van moderne faciliteiten en kunt u tijdens uw zakelijke bijeenkomst genieten van hoogwaardige gastronomie in het restaurant. De binnenplaats en de kasteeltuin bieden de mogelijkheid om buitenactiviteiten te organiseren in een bijzondere setting. Ook voor feestelijke evenementen vormt dit karakteristieke kasteel de perfecte locatie. De locatie bezit de status van Golden Green Key, de hoogste norm binnen Green Key; hét keurmerk voor milieubewust en verantwoord ondernemen.

Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie zoals de overnachtingsmogelijkheden klik hier.

Kies u voor deze locatie? Bekijk hieronder onder 3 vergaderarrangementen:

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl