Menu
organiseren

Top 3 Vergaderen in Noordwijk

Wat dacht u van een vergadering aan zee? Zakelijke met het aangename combineren. Een dagdeel vergaderen en daarna een lekkere wandeling of leuke activiteit? Bekijk hieronder onze Top 3 Vergaderen in Noordwijk.

 • 2-dagen vergaderen aan de kust van Noordwijk
  2 dagen vergaderen in een 4 sterren hotel in Noordwijk, direct aan het strand, dus u loopt zo even het strand op om nieuwe inspiratie op te doen tijdens uw vergadering. Ook voor een activiteit biedt deze vergaderlocatie uiteraard uitstekende mogelijkheden.

  • Review:“Prima lokatie om te vergaderen en te overnachten. Zeer vriendelijk en deskundig personeel”
 • 8-uurs vergaderarrangement in Noordwijk – Stijlvol vergaderen aan de Kust
  Op zoek naar een luxe en stijlvolle locatie aan de Zuid-Hollandse kust? Kom vergaderen in dit prachtige 4-sterren hotel in Noordwijk. Vergaderen en tussendoor even uitwaaien op het strand.
 • 2-daags Vergaderarrangement aan de Kust – Stijlvol vergaderen in Noordwijk
  Op zoek naar een 2-daagse vergadering aan de Zuid-Hollandse kust? Met dit 2-daagse vergaderarrangement gaat u met uw gezelschap vergaderen in een prachtige vergaderzaal en u zou zo tussendoor even het strand op kunnen lopen om uit te waaien om daarna weer vol frisse moed verder te vergaderen.

Liever vergaderen in een andere plaats? Bekijk hier het totaalaanbod van Vergaderen bij Zee!

Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw vergadering? Bel dan gratis 0800- 7 807 807 voor hulp en advies van onze vergaderspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl