Menu
organiseren

Review tip: Meerdaags Vergaderen in Zeeland

Deze nieuwe vergaderlocatie biedt u alles wat u maar wensen kunt. Uitstekende vergaderzalen met faciliteiten, overnachtingsmogelijkheden, golfbaan, wellness en natuurlijk de rust en ruimte van Zeeland. Voor een meerdaagse meeting dus een uitstekend locatie!

Vergaderlocatie met Gastvrijheid
Grand Hotel Ter Duin geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis. Hier komen gasten niet zomaar vergaderen, dineren of overnachten. Ze worden in de watten gelegd met eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en een prachtige ambiance geïnspireerd op de art nouveau. Alle ingrediënten om nog een dagje te blijven of eens terug te komen binnen handbereik, op nog geen 50 minuten rijden vanaf Rotterdam/Breda/Antwerpen.

Werk en ontspanning laten zich in Grand Hotel Ter Duin, met 133 suites en 4 appartementen uitstekend combineren. Elk met een eigen sfeer. Wissel workshops af met een wellness-moment of woon een congres bij, terwijl uw gezin Schouwen-Duiveland verkent. Alles is mogelijk. Het hele jaar door.

Zakelijk bijeenkomen
Vergaderen, business meetings, zakelijke ontmoetingen; met de grote verscheidenheid aan sfeervolle ruimtes die wij u bieden voelt u zich snel op uw gemak. De transparante, intelligente en virtuele wereld komen bij elkaar in ons prachtige nieuwe hotel. We helpen mensen (zowel onze gasten als onze medewerkers) creatief te worden en te excelleren.

Vanuit de twee jaar intensive voorbereidingen voor de opening van Grand Hotel Ter Duin op 29 juni 2012, hebben wij als individu maar ook als team veel ervaren en geleerd. Graag delen wij onze ervaringen met u. Tijdens een zakelijke meeting, een event of in een persoonlijk gesprek. Onze kracht is een creatieve unieke op maat gemaakte offerte.

Faciliteiten en Vergaderzalen
Als geen ander weten we wat de zakelijke gast verlangt. Vanuit zeer ruime persoonlijke ervaringen in het verzorgen en ontwikkelen van zakelijke evenementen, vergaderingen, trainingen en ontmoetingen zijn onze vergaderruimtes ingericht.

Review: “De vergaderzaal was prima in orde, erg ruim en met de benodigdheden die wij hadden aangegeven. Overnachting was in orde, en het ontbijt was ook ruim voldoende.” Aldus Dhr. van Leeuwen

Review: “Alles was naar wens. Modern ingerichte kamer. ’s Avonds ook genoeg faciliteiten waar gebruik van gemaakt kan worden.” Aldus Anoniem

Klik hier voor meer informatie of bekijk het totaalaanbod van Vergaderen in Zeeland.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl