Menu
organiseren

Unieke congres en vergaderlocatie Noord-Limburg

Ontmoeten, vertellen, delen, genieten, elkaar inspireren, borrelen, verrassen, verbinden, lekker eten… dat is wat u in deze bijzondere vergaderlocatie in Venlo allemaal kunt!

Een perfect georganiseerde bijeenkomst met een eigen hospitality team op de locatie. Een combinatie van creatieve ideeën met uw wensen, een uniek ervaring creëren. Dat is precies waar deze locatie goed in is.

Het gebouw van deze congres- en vergaderlocatie heeft een open indeling waardoor de gasten zich vrij kunnen bewegen tussen alle ruimtes. Vanaf de ontvangst in de sfeervolle wijnbar naar het centrale podium of het naast gelegen restaurant met zicht op de state-of-the-art open keuken. Het gebouw is bovendien standaard uitgerust met de meest moderne audio-visuele middelen. Een vloerprojectie bij binnenkomst, een groot theaterbeamerscherm en diverse LCD schermen kunnen ingezet worden om presentaties en bedrijfslogo’s te presenteren.

De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend hier. Professionele presentaties, (walking)diners en live cooking, netwerkborrels en recepties, vergaderingen, congressen, symposia en seminars, wijnworkshops, kookworkshops, smaakworkshops, themadiners, (wijn)proeverijen, presentaties over Scelta Mushrooms en rondleidingen.

Elke bijeenkomst kan flexibel, op maat en besloten ingevuld worden. Ideaal om groepen van 10 tot 300 gasten bij elkaar te brengen.

Bent u op zoek naar een bijzondere congreslocatie of vergaderlocatie in Noord-Limburg?
Dan is deze locatie absoluut een aanrader om uw gasten welkom te heten!