Menu
organiseren

Vergaderlocatie van het jaar 2013!

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten mag zich de beste vergaderlocatie 2013 noemen. Het hotel werd als winnaar gekozen in een verkiezing van Businessbookers BV.

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is een ontmoetingsplaats voor wereldburgers. Iedereen is welkom, ongeacht afkomst, denkwijze of religie. Kontakt der Kontinenten Training & Advies verzorgt in het kader van wereldburgerschap cursussen, trainingen en conferenties.

De doelstelling is om mensen te interesseren voor mondiale vraagstukken, hen bewust te maken van hun wereldburgerschap en om hen te bewegen een bijdrage te leveren aan een meer duurzame en rechtvaardige samenleving.

Deze missie en doelstelling is duidelijk herkenbaar wanneer u een bezoek brengt aan Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten en ook één van de redenen voor BUSINESSBOOKERS en haar boekers om deze locatie uit te roepen tot Vergaderlocatie van het Jaar!

Daarnaast is Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten ook zeer actief als het gaat om Maatschappelijk Verantwoord ondernemen. Zo hebben zij in 2013 wederom de Gouden GreenKey classificering mogen ontvangen. Door het hebben van het Gouden GreenKey duurzaamheidskeurmerk, laten zij zien dat ze een actieve bijdrage leveren aan duurzaamheid. Hierbij concentreren zij zich niet uitsluitend op het milieu, energie en CO2 uitstoot, maar op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in een veel bredere context. De doelstelling van Stichting Kontakt der Kontinenten is om mensen te interesseren voor mondiale vraagstukken, hen bewust te maken van hun wereldburgerschap en om hen te bewegen een bijdrage te leveren aan een meer duurzame en rechtvaardige.

Vergaderlocatie van het jaar
De vergaderlocatie van het jaar verkiezing is een event georganiseerd door Businessbookers BV. Zij organiseren events voor de zakelijke markt via web, print & live events. Tijdens de verkiezing wordt e een winnaars gekozen door de boekers van BUSINESSBOOKERS. De winnaar wordt gekozen aan de hand van beoordelingen van zakelijke boekers en professionals van Businessbookers BV (o.a. vergaderen.nl en congres.nl).

App van Kontakt der Kontinenten
Nog een manier waarop Kontakt der Kontinenten zich onderscheid van andere Conferentielocaties. Zij blijven continue meedenken in de behoefte van de gast. Zo hebben zij dit jaar een App ontwikkeld waarbij u het laatste nieuws van uw bijeenkomst en de locatie direct bij de hand heeft.

De App bevat veel hotelinformatie, zoals een overzicht van de faciliteiten, een fotogalerij, interactieve plattegronden, informatie over de omgeving en uiteraard de laatste nieuwtjes. Ook kan de gebruiker feedback geven op het verblijf. Toch nog een vraag? Bel de receptie met een druk op de knop.

Voor de invulling van een vrije dag of avond zijn suggesties opgenomen in de omgeving. Met vermelding van openingstijden en links naar de website kunt u zich vooraf informeren.

Unieke en innovatieve conferentietoepassing
Samen met launching partner On-site, verantwoordelijk voor het technische deel, is een unieke en innovatieve toepassing ontwikkeld voor de KdK App: voor organisatoren van bijvoorbeeld conferenties en trainingen is een besloten gedeelte beschikbaar dat zij naar wens kunnen inrichten. Conferentiegasten hebben toegang tot dit gedeelte met een code waarmee ze hun persoonlijke conferentieprogramma kunnen samenstellen.

Het programma voorziet in gedetailleerde informatie over inhoud, locatie en begeleiding per programmaonderdeel. Met behulp van de interactieve plattegronden kunnen de gasten navigeren door het gebouw. Dit is een unieke toepassing voor bijvoorbeeld parallelsessies en meerdaagse bijeenkomsten.

Er wordt nu gewerkt aan innovatieve uitbreidingen; zo kunnen gasten binnenkort gepersonaliseerde berichten ontvangen, presentaties uitwisselen en zelfs interactief netwerken via de smartphone en tablet

Wilt u ook komen vergaderen bij de Vergaderlocatie van 2013. Klik dan hier voor de vergaderarrangementen van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten.