Menu
Workshops

Tip: Stoer mannenuitje in Gelderland

U splitst zich bij grotere groepen in 2 groepen op (tot 30 personen kan eenvoudig samen bediend worden). Na een uitleg van de tandem begint u aan de route van circa 20 tot 25 kilometer (kan ook korter) waarbij u door het mooie Laren (Gld) rijdt, door het coulisselandschap van de Achterhoek en door meerdere plaatsjes komt. Afhankelijk van uw voorkeur en groepsgrootte wordt er in colonne gereden of met 2 aparte routes.

De tandems zijn een bijzondere verschijning die veel mensen glimlachend doen omkijken of doen zwaaien. Daarnaast fietsen ze heerlijk. En uiteraard zoeken wij altijd de mooiste routes voor u uit.

Tussendoor kunt u een drankje nuttigen bij de lokale horeca. U heeft voldoende tijd om tussendoor ergens even te stoppen.

De tandems
Wij hebben een Nederlandse fietsfabrikant gevraagd om speciaal voor ons een tandem cruiser te ontwerpen naar Amerikaans model. De opdracht was eenvoudig: de tandem dient lekker te fietsen en moet stevig, duurzaam en uniek zijn. Mensen moeten omkijken als de tandem langskomt. Wij durven met zekerheid te zeggen dat dit gelukt is.

Daarna STOER Kleiduifschieten
Na de Tandemtocht krijgt u een flesje water en krijgt u een uitleg over het Laser-Kleduifschieten. Wij leggen uit hoe het geweer werkt, hoe te schieten en wat te doen. Het is volledig veilig, het betreft naar Laser omgebouwde jachtgeweren (dus geen luide knallen, hagel in de velden en terugslag). U gaat met vijftallen tegelijk schieten (dus u hoeft niet extreem lang te wachten) en de scores worden bijgehouden.

Klik hier en lees meer over deze Tip: Stoer mannenuitje in Gelderland. Natuurlijk hebben wij veel meer mogelijkheden voor een stoer bedrijfsuitje. Bekijk ze snel!

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl