Menu
Nieuws

Weekend, Lang weekend of Midweek in een groepsaccommodatie in de Eifel

Bent u op zoek naar een prachtige locatie voor een groep van maximaal 32 personen? Op nog geen 3 uurtjes rijden vanaf Utrecht ligt een schitterend kasteel in een bosrijk en glooiend gebied? Deze burcht is de ideale plek voor uw groep om een weekend, midweek of week te vertoeven!

Het Toscane van Duitsland

De Eifel staat bekend om zijn prachtige glooiende landschap en vulkanische meren. Deze streek wordt ook wel ‘Het Toscane van Duitsland’ genoemd. Deze streek biedt volop recreatiemogelijkheden om met de hele groep te ondernemen. Voor de sportievelingen zijn er volop mogelijkheden om te fietsen, wandelen en te golfen. De cultuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan de stad Koblenz of Trier. En voor de wijnliefhebbers mag een bezoek aan Cochem niet ontbreken.

Ook voor een familieweekend een goed idee!
Er is hier voor ieder wat wils en ook de kids kunnen zich in de directe omgeving van de burcht goed amuseren. Kinderen kunnen naar hartenlust riddertje spelen op de binnenplaatsen en in het bos. Beneden aan de rand van het dorp bevindt zich een voetbalveldje, een recreatieplas en een speeltuin voor de kleintjes.

Vanuit de hele locatie heeft u een weergaloos uitzicht!
Het Eifelkasteel is in 2010 geheel verbouwd en de vertrekken zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle comfort. De burcht bestaat uit een woonhuis en een toren. De accommodatie omvat een perceel van 1.4 ha gelegen op 500 meter hoogte; een groot stuk bos, binnenplaats (parkeergelegenheid), terrassenen diverse bebouwingen staan tot uw beschikking! Dit alles omsloten doorprachtige poorten en monumentale ruïnes.

In het kasteel zijn 5 luxe appartementen met een eigen douche en toilet. Een van deze appartementen beschikt ook over een kleine keuken en een dakterras. Bij mooi weer is het genieten op het zonneterras en tussen de ruines en oude muurtjes is altijd een windvrij plekje te vinden.

Burg Kerpen is bij uitstek geschikt als groepsaccommodatie. U kunt kiezen of u een geheel verzorgd verblijf wenst of alleen het gehele kasteel wilt afhuren.

Groepsuitje in de Eifel?