Menu
Feest en spel

Bookmakers maken het mogelijk om te wedden op Sportwedstrijden

Het wedden op sportwedstrijden is al heel lang mogelijk, maar wat zijn de juiste wegen en de betrouwbaarste wegen om dit goed te doen. Het wedden op een wedstrijd kan op verschillende onderdelen. Natuurlijk welke sporter of welke partij er met de winst vandoor gaat, maar het is ook mogelijk om op bepaalde onderdelen te wedden. Denk hierbij aan de persoon die er binnen een wedstrijd de meeste doelpunten maakt of wie er als tweede en derde gaat eindigen.

Bookmakers

Bookmakers bepalen per wedstrijd de kansen op een bepaalde uitslag. Deze kansen worden dan omgezet in quotes of misschien beter bekend in odds. Hoe groter de kans op een bepaalde uitslag is des te kleiner is de uitbetaling wanneer deze uitslag ook werkelijkheid wordt. Het inzetten op een iets minder voorspelbare uitslag is dan soms ook verstandiger. Wanneer dit dan daadwerkelijk de uitslag gaat worden is de uitbetaling ook veel groter. Daarnaast kan er ook nog verschil zitten tussen de hoeveelheid die een bookmaker in een bepaalde situatie uitbetaald. Vergelijk dit dan ook goed en kies voor de partij die voor jou de grootste winst geeft.

Hoe kun je inzetten op een wedstrijd via een Bookmaker?

Bookmakers maken het makkelijk om online in te zetten op een wedstrijd. Dit kost vaak maar een paar minuten en je hebt ingezet op een bepaalde uitslag.

Vaak vragen Bookmakers wel om een account aan te maken, voordat u de eerste keer kunt inzetten op 1 of meerdere wedstrijden en uitslagen.

Wat moet ik doen voor een eerste weddenschap:

 1. Kies een bookmaker
  Kijk op welke wedstrijd je wilt inzetten. Bij welke bookmakers dit kan en wat de reviews zijn van deze bookmaker. Wanneer de keuze is gemaakt dan registreer je jouw account en kan het wedden en hopelijk ook winnen beginnen.
 2. Registreer jezelf
  Er zal om een aantal gegevens worden gevraagd. Belangrijk is dat je deze ook naar waarheid invult, zodat wanneer je wint. De uitbetaling ook op de juiste manier kan gebeuren.
 3. Stort geld op je account
  Om te kunnen spelen heb je geld op je account nodig. Er zijn verschillende stortingsmogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Ga je voor het eerst spelen dan heb je meestal recht op een welkomstbonus. Deze is vaak 100% van je eerste storting. Dus stort je €100 dan krijg je €100 extra speelgeld. Let wel op dat hier voorwaarden aan zijn verbonden. Lees deze dan altijd goed door!
 4. Zet jouw weddenschap in
  Wanneer het geld op je rekening staat kan je gaan beginnen met wedden. Wanneer het je eerste keer is, zorg er dan voor dat de inzet niet gelijk te hoog is. Krijg eerst ervaring met de mogelijkheden en wanneer je meer ervaring hebt kun je de inzet gaat verhogen.
 5. Stel een doel voor de eerste winst
  Wanneer je gekozen hebt voor de juiste weddenschap en uitslag dan ontvang je hiervoor de winst. Stel je voor de weddenschap een doel wat je zou willen doen met het geld. De winst van de weddenschap wordt zo nog leuker. Mocht je geen doel hebben dan kun je het ook laten staan en de winst weer inzetten op een volgende weddenschap.

Verdiep u in de mogelijkheden en spreid uw kansen!