Menu
Arbeidsomstandigheden / Nieuws

Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media

Sociale media ontwikkelen zich snel en hebben grote impact op onderwijsinstellingen. Op 16 en 17 mei zijn de hoger onderwijsdagen van het Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media. SURF is partner van dit congres en daarom krijgt u een speciale korting.

Het congres is van 14 – 17 mei en belicht alle facetten van sociale media in het onderwijs. Op vrijdag 17 mei is de congresdag voor het hoger onderwijs. Op donderdag 16 mei is een bijzondere preconference speciaal voor leidinggevenden in het hoger onderwijs.

17 mei: Congresdag voor hoger onderwijs
Deze congresdag vindt plaats in het nieuwe filmmuseum EYE in Amsterdam. Het programma bestaat onder meer uit inspirerende keynotes van Google topman Ian Carrington en Anka Mulder van de TU Delft. Daarnaast zijn er ongeveer twintig parallelle sessies, verdeeld over vier tracks: Onderwijs & Onderzoek, Marketing & Communicatie, Management Track en Inspiration for Experts. Alf Moens, coördinator informatiebeveiliging en privacy bij SURF, verzorgt een van de presentaties. Bovendien is er voldoende tijd om te netwerken en in kleine groepjes van gedachte te wisselen.

16 mei: Preconference
Tijdens deze middag worden managers, directieleden, beleidsmedewerkers en bestuurders uitgebreid op de hoogte gebracht van alle facetten van sociale media in het hoger onderwijs. Erik Duval (K.U. Leuven) en social media expert Tracy Playle begeleiden deze middag. De preconference vindt plaats in De Waag in Amsterdam. Na afloop vaart u over de grachten en het IJ naar het nieuwe filmmuseum EYE voor een exclusief private diner.

Speciale aanbieding voor de preconference
SURF is partner van dit congres. Voor relaties van SURF-organisaties geldt een speciale korting voor de preconference: schrijf u in met de kortingscode SURFnet-20% en u geniet 20% korting. Meer informatie en inschrijven Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media

Vergaderen in Amsterdam? Voor inspirerende locaties en advies gaat u naar Vergaderen.nl